Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El circ ha tornat a omplir el teatre municipal Cal Bolet

Cada any, aprofitant les vacances de Nadal, el Servei de cultura de l’Ajuntament de Vilafranca programa un espectacle familiar de circ al teatre municipal Cal Bolet.

En aquesta ocasió, la companyia Circo Los portava a Vilafranca ‘Vintage Brothers’. L’espectacle va sorgir amb la voluntat de tornar a reviure números clàssics de circ, recuperant escenes, moments, gags, i l’estil, en definitiva, del Circ dels anys 30, 40 i 50.
Així doncs, l’espectacle fusiona el passat amb el present: la tècnica de Circ, teatre i dansa d’avui dia, amb pinzellades en blanc i negre del nostre circ clàssic de sempre.

‘Vintage brothers’ és un espectacle fresc, àgil i divertit, on la tècnica i l’humor es barregen constantment, recordant grans personatges del cinema i l’humor en blanc i negre com Charles Chaplin, Stan Laurel i Oliver Hardy o els Germans Marx, entre d’altres.
Antonio Correa i Igor Buzato són brasilers, tot i que ja porten instal·lats a Catalunya vuit anys. Després de la funció ens parlaven de que el circ està força arrelat al Brasil.

Circo Los és una companyia que va néixer l’any 2006 al voltant d’artistes versàtils i la creació d’espectacles sorprenents, pensats tant per fer a l’aire lliure com en espais interiors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: