Dissabte, 6 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Comença un Curs d’Elaboració de vins i licors a la Fassina aquest desembre

Comença un Curs d’Elaboració de vins i licors a la Fassina aquest desembre

Aquest curs, que el centre ofereix des de fa més de sis anys, gaudeix d’un alt índex d’inserció.

El Servei d’Ocupació i Formació–La Fassina de l’Ajuntament de Vilafranca ha sol·licitat els cursos de formació professional per a l’ocupació de la convocatòria del Servei d’Ocupació de Catalunya 2018-2019, encara pendents de resolució. La primera acció formativa, el curs d’Elaboració de vins i licors, té previst el seu inici a finals de mes. Aquest curs, que el centre ofereix des de fa més de sis anys, gaudeix d’un alt índex d’inserció que en els últims dos anys ha estat proper al 90%.

La formació està adreçada a treballadors/es en situació d’atur laboral que estiguin inscrits a les Oficines de Treball del Servei d’Ocupació de Catalunya i que vulguin ampliar les seves competències laborals.

Per a més informació sobre els programes cal adreçar-se a l’Oficina Municipal de Treball, situada a la planta baixa de l’Ateneu Municipal, a la Plaça del Penedès, tel. 93 817 24 47 o bé al web del Servei d’Ocupació i Formació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: