Diumenge, 16 de Juny de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
Comença un Curs d’Elaboració de vins i licors a la Fassina aquest desembre

Comença un Curs d’Elaboració de vins i licors a la Fassina aquest desembre

Aquest curs, que el centre ofereix des de fa més de sis anys, gaudeix d’un alt índex d’inserció.

El Servei d’Ocupació i Formació–La Fassina de l’Ajuntament de Vilafranca ha sol·licitat els cursos de formació professional per a l’ocupació de la convocatòria del Servei d’Ocupació de Catalunya 2018-2019, encara pendents de resolució. La primera acció formativa, el curs d’Elaboració de vins i licors, té previst el seu inici a finals de mes. Aquest curs, que el centre ofereix des de fa més de sis anys, gaudeix d’un alt índex d’inserció que en els últims dos anys ha estat proper al 90%.

La formació està adreçada a treballadors/es en situació d’atur laboral que estiguin inscrits a les Oficines de Treball del Servei d’Ocupació de Catalunya i que vulguin ampliar les seves competències laborals.

Per a més informació sobre els programes cal adreçar-se a l’Oficina Municipal de Treball, situada a la planta baixa de l’Ateneu Municipal, a la Plaça del Penedès, tel. 93 817 24 47 o bé al web del Servei d’Ocupació i Formació.

Enquesta

El millor pacte municipal pel bé de Vilafranca seria…

Programació

Ràdio Vilafranca

09:30
Amics per sempre
Cançons dedicades, amb Jordi Borràs
12:00
A les portes de Troia
Història divulgativa
13:00
Mites de la cançó
Georges Moustaki, en català

Penedès Televisió

10:45
De festa
Festa del Barri del Poblenou
11:00
Missa de Montserrat
Directe de la Missa conventual de Montserrat
12:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: