Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Bodegues Pinord comença la construcció d’un nou celler a Castellet i la Gornal

Bodegues Pinord comença la construcció d’un nou celler a Castellet i la Gornal

El dimecres passat va tenir lloc l’acte de col·locació de la primera pedra del nou celler que construirà l’empresa vilafranquina Bodegues Pinord al terme de Castellet i la Gornal.

La finca es troba a la propietat de Muntanyans, emparada per la DO Penedès, i és allà on ja han començat les obres d’edificació d’un celler modern, integrat en l’entorn i autosostenible. Muntanyans compta amb les qualificacions de les produccions de les agricultura ecològica i biodinàmica, produccions que per la filosofia de l’empresa en la cura de la terra i l’entorn seran potenciades i destacades en el nou celler.

L’acte va estar presidit per l’actual propietari de Pinord, Joan Josep Tetas Marrugat, i, a banda de nombrosos membres de la família, va comptar amb la presència del Mossèn de Castellet i La Gornal Valentí Alonso, els enginyers de l’empresa Egavic, responsables de dur a terme tot el projecte, l’alcalde de Castellet i La Gornal Miguel Delgado i altres regidors i una àmplia representació de la plantilla de Bodegues Pinord.

El celler de Castellet i la Gornal s’afegeix al que des de 1942 l’empresa té a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: