Dijous, 23 de maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
Ampert celebra la propera setmana a Vinseum una subhasta amb obres de pintors penedesencs

Ampert celebra la propera setmana a Vinseum una subhasta amb obres de pintors penedesencs

La subhasta es farà el divendres 14 de desembre amb els quadres que han il·lustrat el calendari solidari d’Ampert del 2018.

En el marc dels actes del seu desè aniversari, Ampert prepara per el divendres 14 de desembre a les 8 del vespre una subhasta solidaria amb l’objectiu de recaptar fons per a l’associació, i que conduirà l’actriu Laura Aubert.
Totes les obres han estat cedides desinteressadament per pintors penedesencs i es van incloure en el calendari solidari que es va editar per aquest 2018 per part d’Ampert. Les obres que es subhastaran són de Manel Atserà, Amadeu Ferré, Eva Garcés, Mariona i Júlia Ríos, Ricard Aranda, Pep Quer, Santi Cabezas, Guillem Noya, Montserrat Socías, August Rosell, Xavi Lozano i Fèlix Plantalech.
Els diners recaptats en aquesta subhasta serviran per a donar continuïtat al projecte d’Ampert, que es basa en oferir un servei de transport i acompanyament diari per a persones malaltes de càncer que han de rebre tractament de radioteràpia a l’ICO (Institut Català d’Oncologia), Hospital Duran i Reynals de l’Hospitalet de Llobregat.

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
El cinema de la setmana
La cartellera, amb Josep Ferrer i Toni Inglada

Penedès Televisió

16:30
Esport comarcal
Les Cabanyes - San Lorenzo
17:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
17:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: