Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

“Versos contra la violència” encetava divendres el segon cicle Cafès per la República

L’Escorxador de Vilafranca acollia divendres de la setmana passada la primera tertúlia del segon cicle Cafès per la República organitzat per Tot República i amb la col·laboració d’Òmnium.

En aquesta primera tertúlia els poetes participants van presentar el llibre editat per Onada Edicions i van llegir algunes de les poesies que en formen part. Tot plegat per obrir debat amb els assistents sobre idees i accions a desenvolupar en favor de la nova República Catalana centrant-se en aquest cas en l’àmbit de la cultura. Jordi Parellada, President Òmnium Alt Penedès.
Jesús Maria Tibau, Anna Maria Franco, Baltasar Casanova, Ricardo GAscón, Pilar Garriga, Mònica de Dalmau Montmerz, Raimond Aguiló i Santi Borrell van ser els poetes que van participar en aquesta trobada. Tibau recordava que “Versos contra la violència” va sorgir com a iniciativa literària de resposta a la forta i violenta repressió que va partir la ciutadania a les Terres de l’Ebre abans i durant el referèndum del 1 d’octubre de 2017.
Amb el lema “El paper sempre guanya la pedra” els autors d’aquesta compilació de versos fan una oda a la solidaritat amb les víctimes i a favor de la pau en aquest inici del cicle Cafès per la República.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: