Dimarts, 20 d'Agost de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Òmnium va organitzar la presentació del llibre “Escrits de presó” de Joaquim Forn a Vilafranca

Òmnium va organitzar la presentació del llibre “Escrits de presó” de Joaquim Forn a Vilafranca

Més de seixanta persones van omplir l’Espai Muriel Casals per assistir a la presentació del llibre Escrits de presó, de Joaquim Forn, a càrrec de Laura Masvidal, dona de l’autor.

També amb la periodista Mònica Hernàndez. L’acte estava organitzat per Òmnium Alt Penedès, amb la col·laboració de la llibreria l’Odissea.

Escrits de presó és un dietari que recull el període que Forn va passar a la presó d’Estremera, abans del seu trasllat a Catalunya. Hi explica la seva experiència al centre penitenciari, la relació amb la resta de presos i també com segueix, des d’allà, l’actualitat política. No és, però, un llibre de reflexió política, destacava Laura Masvidal, que també va explicar que, des del seu trasllat a Lledoners, tant el seu marit com els altres presos polítics estan molt enfeinats amb la preparació de la seva defensa i que, per això, el dietari s’atura abans d’aquell trasllat.

Mònica Hernàndez va voler remarcar que, al llibre, s’hi mostra un Joaquim Forn més íntim del que ella havia conegut quan encara exercia com a conseller d’interior. Als escrits hi queda constància del procés d’adaptació a un entorn estrany com és la presó, amb unes normes i dinàmiques peculiars. En aquest sentit, Forn va trobar la manera de fer-se útil i alhora establir complicitats amb la resta d’interns organitzant una petita assessoria en temes legals. La presentació, on també van poder fer preguntes els assistents, va tenir un moment especial quan Laura Masvidal va rebre una trucada que estava esperant, precisament de Joaquim Forn, i va sortir de la sala entre aplaudiments.

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

12:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
13:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès
13:30
El gloriós
Concurs sobre la Festa Major

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: