Diumenge, 26 de Maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
Òmnium va organitzar la presentació del llibre “Escrits de presó” de Joaquim Forn a Vilafranca

Òmnium va organitzar la presentació del llibre “Escrits de presó” de Joaquim Forn a Vilafranca

Més de seixanta persones van omplir l’Espai Muriel Casals per assistir a la presentació del llibre Escrits de presó, de Joaquim Forn, a càrrec de Laura Masvidal, dona de l’autor.

També amb la periodista Mònica Hernàndez. L’acte estava organitzat per Òmnium Alt Penedès, amb la col·laboració de la llibreria l’Odissea.

Escrits de presó és un dietari que recull el període que Forn va passar a la presó d’Estremera, abans del seu trasllat a Catalunya. Hi explica la seva experiència al centre penitenciari, la relació amb la resta de presos i també com segueix, des d’allà, l’actualitat política. No és, però, un llibre de reflexió política, destacava Laura Masvidal, que també va explicar que, des del seu trasllat a Lledoners, tant el seu marit com els altres presos polítics estan molt enfeinats amb la preparació de la seva defensa i que, per això, el dietari s’atura abans d’aquell trasllat.

Mònica Hernàndez va voler remarcar que, al llibre, s’hi mostra un Joaquim Forn més íntim del que ella havia conegut quan encara exercia com a conseller d’interior. Als escrits hi queda constància del procés d’adaptació a un entorn estrany com és la presó, amb unes normes i dinàmiques peculiars. En aquest sentit, Forn va trobar la manera de fer-se útil i alhora establir complicitats amb la resta d’interns organitzant una petita assessoria en temes legals. La presentació, on també van poder fer preguntes els assistents, va tenir un moment especial quan Laura Masvidal va rebre una trucada que estava esperant, precisament de Joaquim Forn, i va sortir de la sala entre aplaudiments.

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

17:00
Mites de la cançó
'Festa Major' - La Trinca i molt més
18:30
La caixa de Pandora
Cultural del Centre de Dia en Salut Mental de Vilafranca
19:00
Corazón de Rock'n'Roll
Musical amb Josep Fleitas

Penedès Televisió

18:00
Especial Informatiu
Eleccions municipals: anàlisi prèvia
18:30
Poemes pel Penedès
Frederic Cuscó i Joan Parellada / Josep M Rovira, Pep Picas i Ramon Bernat-Mestres
19:00
Vijazz
2018 - Resum I

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: