Diumenge, 24 de febrer de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

L’equip de govern es reafirma en la seva actuació al voltant del pla del carrer Comerç

L’equip de govern es reafirma en la seva actuació al voltant del pla del carrer Comerç i la qualifica com a una oportunitat que no es pot deixar perdre.

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat pels regidors Francisco Romero i Josep Maria Martí, ha ofert una roda de premsa aquest dimecres al matí sobre el pla del carrer Comerç i la regeneració del barri del Molí d’en Rovira. Durant la roda de premsa, l’alcalde i els regidors han mostrat una maqueta de com podria ser el barri d’aquí a uns anys.

El tinent d’alcalde d’acció territorial i serveis urbans Francisco Romero ha explicat que el barri del Molí d’en Rovira està patint de fa anys un procés de degradació i que ara és el moment d’aturar-lo i revertir-lo. En aquest sentit ha posat l’accent en el treball durant un any d’una vintena de professionals de l’ajuntament per a afrontar el que qualifica “d’oportunitat única” per regenerar el barri: amb una actuació que comprèn en total 90.000 metres quadrats i que planteja la compatibilitat d’usos, a més de promocionar l’activitat econòmica relacionada amb el vi i la innovació.

Per la seva part, el regidor de territori, serveis urbans i habitatge, Josep M. Martí, destacava que la façana del carrer Comerç serà respectada a través de la protecció de les naus.

Finalment, l’alcalde ha dit que, com a govern, tenen la “responsabilitat política” de posar les bases d’aquesta regeneració urbana del Molí d’en Rovira.

Respecte les crítiques que expressen des de l’oposició CUP, ERC i VeC, els regidors i l’alcalde han dit que ara s’inicia un període d’exposició pública del projecte. El pla urbanístic estarà dos mesos en exposició pública i es podrà consultar a les instal·lacions dels Serveis Tècnics municipals, a la plaça de Jaume I, de dilluns a divendres, de 12 a 14 hores. També el podeu consultar clicant aquí:

Carrer Comerç – Plànols exp contractació

En aquest període es recolliran les al·legacions i informes sectorials, per passar a resoldre les al·legacions, portar a l’aprovació provisionals pel Ple municipal, i a l’aprovació definitiva posterior per part d’Urbanisme de la Generalitat de Catalunya.

Enquesta

Convocar eleccions generals per l'abril em sembla...

Programació

Ràdio Vilafranca

05:00
Cinc a la setmana
Efemèrides i música, amb Francesc Murgadas
06:00
Bona música
Programa musical

Penedès Televisió

04:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
05:00
El taller de l'artista
Ángel Camino - escultor i gravador
05:15
40 hectàrees
Introducció

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: