Dimarts, 18 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’atur s’ha incrementat a l’Alt Penedès en 303 persones el mes d’octubre

Aquest octubre s’ha trencat una ratxa positiva de disminució d’aturats a la comarca de l’Alt Penedès que feia mesos que durava.

L’octubre és habitualment un mes complicat, que acostuma a registrar augment d’aturats a la comarca, com així ha estat. En el conjunt de l’Alt Penedès l’increment de persones a les llistes d’aturats ha estat de 303, amb una taxa d’atur registral del 9’9% i arribant als 5.353 aturats. A Vilafranca també s’ha incrementat la xifra en 163 persones, amb un total de 2.247 aturats. A Sant Sadurní l’augment és de 41 persones, amb 484 aturats al mes d’octubre, als Monjos hi ha 13 aturats més, amb 393 persones als registres de l’atur i a Gelida baixa l’atur en 7 persones, amb un total de 387 aturats.

Malgrat que les dades no són positives, si s’observen els registres d’ara fa un any, els del mes d’octubre del 2017, es pot comprovar com s’ha produït un descens d’aturats, encara que inferior als assolits els últims anys. En concret a 31 d’octubre del 2017 hi havia a l’Alt Penedès 426 aturats més que no ara, i a Vilafranca la reducció en un any ha estat de 239 persones menys a les llistes de l’atur.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: