Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El calendari solidari d’Ampert compta amb la col·laboració de 12 fotògrafs de la comarca

Seguint el que es va fer per aquest 2018 on es va comptar amb diferents pintors, Ampert ha decidit per el 2019 il·lustrar amb 12 fotografies el seu calendari solidari.

El president d’Ampert, Joan Rios, acompanyat d’alguns dels fotògrafs que han col·laborat en aquesta edició, ha presentat el calendari solidari de l’entitat per el 2019. Un calendari que segueix la línia del que s’ha fet aquest 2018, en que les il·lustracions eren obres pictòriques cedides per artistes de la comarca, canviant la pintura per la fotografia. Rios explica que el 2018 la proposta ha funcionat molt bé, i s’han exhaurit els 300 exemplars que es van editar.
De cara al 2019 s’han editat 500 exemplars, gràcies a la col·laboració de l’empresa Jocs Recreatius.
Rios agraïa també la col·laboració desinteressada d’aquests 12 fotògrafs, i recordava que el calendari es podrà trobar a diverses llibreries de Vilafranca al preu de 6€.
D’altra banda, des d’Ampert han recordat també què el proper 14 de desembre a l’Auditori de Vinseum es farà la subhasta amb els quadres que van donar imatge al calendari d’aquest 2018.
Han col·laborat en aquest calendari Anna Martí, Lia Marrugat, Carles Fortuny, Marçal Font, Toni Galitó, Jordi Sueiro, Gilbert Bages, Fèlix Miró, Bernat Almirall, Maria Rosa Ferré, Romà Caba i Pere Pascual.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: