Divendres, 22 de març de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

50 participant en la primera edició del programa “Ubicat” del Consell Comarcal

És un programa que proposa l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal que s’adreça a persones en risc d’exclusió laboral o en situació de precarietat laboral.

El Programa UBICAT està adreçat, en primer lloc, a persones en situació d’atur, prioritàriament persones que es troben en una situació d’especial vulnerabilitat; en segon lloc, a persones inactives, que malgrat necessitar una feina han deixat de buscar-la perquè tenen poca confiança a trobar-la, i finalment, a persones treballadores que per causa de les condicions de precarietat del mercat de treball no han resolt les seves necessitats mínimes o les perspectives laborals.
L’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal organitza accions individuals i grupals adaptades a les necessitats de les persones participants al programa. Cada participant compta amb l’assessorament d’un professional que l’ajuda a assolir coneixements i a desenvolupar les seves potencialitats i competències, amb la finalitat d’aconseguir la seva inserció laboral i la seva integració personal, educativa i social.
Un altre aspecte important són les accions de coneixement de l’entorn productiu, d’apropament a les empreses i de prospecció laboral, amb el doble objectiu: que les persones que participen en el programa coneguin el mercat laboral i que les empreses puguin sol·licitar els seus perfils professionals.
Les 50 persones que participen en la primera edició del programa UBICAT del Consell Comarcal viuen a l’Alt Penedès i tenen especials dificultats d’inserció laboral: atur de llarga durada, majors de 45 anys, baixa qualificació professional, certificat de discapacitat, o persones nouvingudes en situació de desavantatge laboral.

Enquesta

La sentència del Suprem em pot fer canviar d'opinió…

Programació

Ràdio Vilafranca

01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general

Penedès Televisió

01:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
01:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure
02:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: