Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els autors de “Versos contra la violència” inauguren el Segon Cicle Cafès per la República

La tertúlia, que tindrà lloc divendres 16 a dos quarts de vuit del vespre a l’Escorxador, vol promoure el debat i les iniciatives a favor de la nova República Catalana.

Vuit dels autors del llibre “Versos contra la violència” participaran en la primera tertúlia del Segon Cicle Cafès per la República, que tindrà lloc divendres 16 de novembre a partir de dos quarts de vuit de la tarda a l’Escorxador de Vilafranca.
“Versos contra la violència” va sorgir com una iniciativa literària de resposta a la forta i violenta repressió que va patir la ciutadania a les Terres de l’Ebre abans i durant el referèndum d’autodeterminació del primer d’octubre de 2017. Amb el lema “El paper sempre guanya la pedra”, els autors d’aquesta compilació de versos fan una oda a la solidaritat amb les víctimes i a favor de la pau.
En aquesta primera tertúlia els autors d’algunes de les peces presentaran el llibre, editat per Onada Edicions, i llegiran alguns dels seus poemes per obrir el debat a tots els assistents sobre les idees i accions a desenvolupar a favor de la nova República Catalana. Durant la tertúlia hi haurà un punt de venda perquè els assistents puguin comprar el llibre.
Els poetes que participaran a la tertúlia seran: Jesús M. Tibau, Anna M. Franco, Baltasar Casanova, Ricardo Gascón, Pilar Garriga, Mònica de Dalmau Montmerz, Raimond Aguiló, i Santi Borrell.
La tertúlia amb alguns dels autors de Versos contra la violència forma part del programa del Segon Cicle Cafès per la República, i ha estat organitzada per la plataforma sobiranista del Penedès Tot República.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: