Dimecres, 10 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Éxit de la primera edició de la proposta turística Obrim Vilafranca que desborda l’organització

Tot i que aquest diumenge hi havia molta oferta d’activitats a Vilafranca es pot dir allò que hi havia gent per a tot.

I en especial hi va haver molta gent per participar a la primera edició d’Obrim Vilafranca, una nova proposta de l’Ajuntament de Vilafranca emmarcada en l’Any Europeu del Patrimoni Cultural. Concretament, el projecte turístic buscava mostrar el patrimoni cultural més amagat de la ciutat, l’interior i la història de 13 dels edificis més emblemàtics de la Vila.

Les visites eren gratuïtes i es feien en grups molt reduïts, perquè en alguns casos s’entrava a cases particulars, amb mobiliari i objectes delicats. Aquest fet i l’interès que va despertar la iniciativa va fer que durant tot el dia hi haguessin cues i esperes llargues per fer les visites.

La regidoria de Promoció Turística, Dolors Rius, es mostrava satisfeta per l’èxit de la convocatòria i demanava disculpes per les esperes, tot assegurant que es treballarà per millorar-ho en la propera edició.

Un dels edificis per on va passar mes gent va el de la Casa de la Vila. La visita permetia conèixer detalls de les interioritats de l’edifici i fins hi tot comptava amb la rebuda de l’alcalde al despatx d’alcaldia.

La convocatòria va superar amb escreix la presència de 2.000 visitants que tenia prevista l’organització i els edificis més sol·licitats van ser els del Balau Baltà i la Casa Macià, al centre de la vila.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: