Divendres, 31 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Diego Diez de los Rios no tornarà a presentar-se a l’alcaldia de la Granada

Diego Diez de los Rios no tornarà a presentar-se a l’alcaldia de la Granada

Joan Amat serà el nou cap de llista a les eleccions municipals del proper maig del 2019 per l’Entesa després de ser escollit per unanimitat de l’assemblea de la Granada.

Amat optarà a l’alcaldia en substitució de Diego Díez de los Rios, després que aquest manifestes la seva voluntat de no continuar al davant de la candidatura, i obrir pas a nova gent, així com facilitar la renovació del lideratge. Diez de los Rios ha estat 24 anys al capdavant de la llista de l’Entesa i també en el consistori dels quals 12 com alcalde, i va guanyar les eleccions a la Granada en quatre ocasions, el 2003, 2007, 2011 i 2015. Joan Amat, te 37 any, és actualment el tinent alcalde de la Granada i forma part de la candidatura des de l’any 2007.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: