Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Avinyonet és l’escenari del rodatge d’una nova minisèrie de TV3

Avinyonet és l’escenari del rodatge d’una nova minisèrie de TV3

La productora Bausan Films iniciarà, aquest divendres, 12 d’octubre, el rodatge de la minisèrie La Fossa a diferents entorns i localitats d’Avinyonet del Penedès.

El treball de producció de la cinta, de quatre capítols i amb data d’emissió prevista per a la temporada 2019-2020, s’estendrà fins el proper 1 de novembre.

Avinyonet del Penedès es transformarà en un plató de cinema durant tres setmanes. Els productors de La Fossa han escollit diferents punts de Les Gunyoles, Avinyó Nou i L’Arboçar, a més del polígon industrial de Can Merlines i les carreteres BV-2411 i BV-2411, per al rodatge de La Fossa. El centre de treball s’establirà al local de la Societat La Torre, a les Gunyoles, i tant veïns com veïnes podran assistir a la gravació de les diferents seqüències.

Bausan Films és una de les més reputades productores independents de Catalunya, autora de llargmetratges, documentals i curts, a més de cintes publicitàries. Entre els seus projectes més destacats hi ha la pel·lícula documental “Balseros”, de Carles Bosch, nominada als Òscar de 2003, o “Bucarest, la memòria perduda”, de 2009, premi Goya i Gaudí al Millor Documental.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: