Dijous, 20 de Juny de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana arriba una nova edició del Vinòleum a Font-Rubí

La segona edició del Vinòleum és ben a prop. Es farà al municipi de Font Rubí aquest proper cap de setmana 20 i 21 d’octubre.

Serà una edició plena de novetats, amb una cinquantena de paradistes del món del vi, l’oli, la gastronomia i l’artesania, música en viu i activitats per a tota la família. Aquest proper divendres hi haurà els actes previs, que es faran al Casal de joves “La Barraca”. De 5 a dos quarts de vuit del vespre, es farà una sortida fotogràfica entre vinyes adreçada a joves i també es podran veure un parell d’exposicions al mateix casal: “Font-Rubí Enamora” i “A.D.F. de Font Rubí al servei del poble”.

El Vinòleum d’enguany començarà oficialment dissabte amb una xerrada a càrrec de Tomàs Molina. Al llarg del dia es faran tallers i activitats diverses, entre les que destaquen tasts i maridatges. A les 7 del vespre al pàrquing de la plaça Anselm Clavé hi haurà un concert amb Trifàsic, a dos quarts de 9 al casal de joves es farà un concert amb Marc Colomé i a dos quarts de deu serà el torn de Joan Rovira.

Diumenge l’activitat començarà amb l’esmorzar del veremador al carrer de la Carrerada i durant tot el dia continuaran les activitats i tallers per a tots els públics, entre els quals hi haurà una exhibició de balls populars al punt de les dotze del migdia. La segona edició acabarà amb un ball amb el grup musical Voramar, al Centre Recreatiu “La Cooperativa”.

Enquesta

La justícia espanyola posa en perill...

Programació

Ràdio Vilafranca

01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general

Penedès Televisió

01:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
01:30
Torna-la a tocar, Sam
Actualitat cinematogràfica
02:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: