Diumenge, 26 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Santuari de Foix commemora el dia 8 de setembre la festa de les marededéus trobades

És una celebració que té lloc litúrgicament sota l’advocació de la Nativitat de Maria i que, des de fa uns anys, té un caràcter festiu al Santuari de la patrona del Penedès, Santa Maria de Foix.

Un cop més, aprofitant l’esdeveniment, a les sis de la tarda es farà una xerrada que enguany anirà sobre la “Devoció popular a la Mare de Déu de Foix, a través dels goigs com patrona del Penedès” i anirà a càrrec de Joan Solé Bordes, historiador i membre de Gogistes Penedesencs.

Durant aquest acte es farà entrega d’una reproducció d’un goig a la Mare de Déu de Foix, patrona del Penedès, de l’any 1716.

Amb motiu de que aquest any se celebren els 30 anys de les obres de restauració del Santuari per part de la Diputació de Barcelona, s’ha convidat al bisbe de Sant Feliu, Monsenyor Agustí Cortés, perquè presidís la missa que s’oficiarà a les set de la tardas.

Com és costum,  la Veneració a la Mare de Déu i el cant del Goig tancarà l’acte litúrgic i donarà pas acabada la missa, a un petit refrigeri per a tots els assistents, com és costum.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: