Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El grup d’animació infantil Rovell d’Ou celebra els seus 40 anys amb una espectacle especial

Aquest diumenge al migdia el grup d’animació infantil vilafranquí Rovell d’Ou ha celebrat els seus 40 anys d’història d’una manera especial i espectacular. Amb un concert-espectacle que ha posat dalt de l’escenari, a més dels components actuals, a els fundadors del grup i alguna de les persones que durant tots aquests anys hi ha col·laborat. [...]

Aquest diumenge al migdia el grup d’animació infantil vilafranquí Rovell d’Ou ha celebrat els seus 40 anys d’història d’una manera especial i espectacular. Amb un concert-espectacle que ha posat dalt de l’escenari, a més dels components actuals, a els fundadors del grup i alguna de les persones que durant tots aquests anys hi ha col·laborat. L’espectacle a més es va oferir en directe per Penedès TV des de la plaça Jaume I, presentat per l’Àlex Santamaria.

El grup es va fundar ara fa 40 anys per tres joves músics vinculats al món dels esplais. Eren el Jordi Bové, el Paton Soler i el Jaume Rossell.

El Jordi Bovè és l’únic dels fundadors que s’ha mantingut fins a l’actualitat i assenyala que si Rovell d’Ou s’ha convertit en el grup d’animació infantil més longeu de Catalunya en actiu és perquè s’ha anat adaptant a l’evolució dels gustos de la canalla.

El Paton Soler va estar els 15 primers anys al grup. Recorda que els inicis van ser complicats perquè en aquella època les festes acostumaven a comptar amb l’actuació dels pallasos per l’animació de la canalla, i no hi havia costum d’espectacles musicals. També destaca que l’ànima del grup sempre ha estat el Jordi Bovè.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: