Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Centre de Recursos Pedagògics presenta les ofertes formatives per al curs que just comença

La conferència inaugural s’anomenava “L’entusiasme és el primer pas cap a la innovació” i anava a càrrec de la mestra i emprenedora Maria Batet.

Amb el nom de 1r Glop del curs 2017/18 el Centre de Recursos Pedagògics del Servei Educatiu de l’Alt Penedès i Vinseum presentaven conjuntament aquest dimecres les seves ofertes formatives. Enguany hi ha un centenar d’activitats, la majoria formacions en centres educatius. Però des del Centre de Recursos Pedagògics en destaquen algunes de peculiars.

Una altra de les activitats destacades és la convocatòria del Most 2018 que aquest any s’obre als centres educatius de primària i secundària. Es farà juntament amb Vinseum és per això que l’activitat va ser presentada per membres del mateix museu.

Després de les presentacions tenia lloc la conferència inaugural “L’entusiasme és el primer pas cap a la innovació” a càrrec de la mestra i emprenedora Maria Batet. Batet va parlar de com d’important és la innovació en el sistema educatiu.

El període d’inscripcions a les activitats formatives del Centre de Recursos Pedagògics va començar el passat dia 12 i estaran obertes fins el 26 de setembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: