Divendres, 18 de gener de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Covides preveu vins de bona qualitat en un any amb més collita que els anteriors

Comparat amb anys anteriors la collita ha estat superior però no en excés. Això farà que els preus es mantinguin, dóna tranquil·litat als cellers i no se’n ressentirà la qualitat.

Les vinyes del Penedès es troben en plena verema i les previsions amb que treballa Covides fan pensar amb uns vins de bona qualitat. El president de la cooperativa, Joan Marcé, explica que tot i que globalment els viticultors no han patit excessivament enguany, sí que en alguns casos concrets les pluges han afectat a la collita.

Des de Covides essencialment demanen que no plogui més, que la qualitat del producte sigui bona com preveuen i també que el nou consell regulador del cava entri amb força, fet que beneficiarà no només als elaboradors de cava sinó també als de vi.

Covides és la primera cooperativa vinícola de primer grau de Catalunya en termes de volum amb una collita mitjana anual d’uns 24 milions de kilos de raïm. Compta amb uns 650 socis actius que conreen al voltant de 1.900Ha. repartides en més de 50 municipis, entre Alt, Baix Penedès i el Garraf.

Enquesta

El líder que ara necessita el sobiranisme és…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu
21:00
Temps de festa
Musical amb Xavi Ruiz

Penedès Televisió

17:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
17:30
Pica lletres
Eugeni d'Ors B (Vilafranca) - Milà i Fontanals B (Vilafranca)
18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: