Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unes 500 persones es manifesten a La Ràpita per demanar la llibertat dels presos polítics

En el marc de la Festa Major del nucli de La Ràpita, a Santa Margarida i els Monjos, diumenge l’ANC va organitzar una concentració reivindicativa.

L’acte, en el que es van reunir unes 500 persones, va servir per demanar la llibertat dels presos polítics. La manifestació tenia lloc en l’impàs que hi va haver entre l’Acte Sacramental del Ball de Diables de La Ràpita i el gran espectacle de foc de La Fogardera de la mateixa colla. Durant l’acte la població va mostrar el seu suport als empresonats ja fa molts mesos i va manifestar el desig de que els polítics catalans presos fossin alliberats tot aixecant banderoles i amb crits de “Llibertat Presos Polítics”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: