Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Músics per la Llibertat de l’Alt Penedès han tornat a La Barceloneta

Els Músics per la Llibertat de l’Alt Penedès mantenen la seva promesa de tocar cada dia, mentre els presos no siguin lliures i ahir es van desplaçar al barri de La Barceloneta.

Els dimecres deixen la plaça de la Vila i porten la seva reivindicació als diferents barris de Vilafranca, com recorda David Miret.

Aquest dimecres feia 264 dies que toquen ininterrompudament i una quinzena de músics va tocar al passatge de la Civada acompanyats per les imatges dels nou polítics empresonats: Oriol Junqueras, Jordi Sánchez, Carme Forcadell, Jordi Cuixart, Josep Rull, Jordi Turull, Dolors Bassa, Quim Forn i Raül Romeva.

Músics i públic els van dedicar un dia més, El Cant dels Ocells . . .

Els Músics per la Llibertat de l’Alt Penedès encara recorden amb emoció la seva actuació a la presó de Lledoners de diumenge passat, que van compartir amb altres músics i amb corals penedesenques.

Al mateix temps, animen tothom a anar a Lledoners, a Sant Joan de Vilatorrada,  qualsevol diumenge a la tarda a participar de les activitats que s’organitzen per donar suport i escalf als presos polítics.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: