Dimarts, 18 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Com ja va passar l’any passat l’atur ha augmentat lleugerament el mes de juliol a l’Alt Penedès

Al juliol, el nombre de persones aturades registrades a les oficines de Treball de la comarca de l’Alt Penedès ha crescut en 30 persones, arribant als 5.132 aturats.

A Vilafranca hi ha 19 aturats més, amb un total de 2.159 persones, mentre que a Sant Sadurní i a Santa Margarida i els Monjos es manté la mateixa xifra del mes anterior. A la Capital del Cava hi ha 459 persones a les llistes de l’atur i als Monjos en són 370. El municipi de la comarca que ha recollit millors registres el mes de juliol ha estat Gelida que redueix en 14 persones la llista d’aturats, amb un total de 378 persones.

Fent la comparació intereanual, és a dir comparant les dades del juliol de l’any passat amb les d’aquest any cal destacar que es continua reduint la xifra d’aturats a la comarca de l’Alt Penedès. al juliol de l’any passat n’eren 5.446, amb una reducció de 314 persones en un any.

En relació a les dades d’atur del conjunt de Catalunya, aquest mes de juliol l’atur ha disminuït de forma lleu, 1.068 persones aturades menys, fins a les 369.124 persones. Aquest volum de persones aturades se situa en el nivell d’atur d’octubre de 2008.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: