Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Vilafranca, finalista del Concurs de Cementiris 2018 de la revista “Adiós Cultural”

Vilafranca, finalista del Concurs de Cementiris 2018 de la revista “Adiós Cultural”

Hi ha 19 finalistes en cinc categories i les votacions per Internet s’iniciaran divendres 13 de juliol i finalitzaran el 30 de setembre, a la web www.revistaadios.es.

El Cementiri municipal de Vilafranca és un dels 19 finalistes del Concurs de Cementiris 2018 que convoca “Adiós Cultural”, revista especialitzada en la reflexió de la mort a través de la cultura des de fa 22 anys, editada per Funespaña. Es destinen 8.000 euros en premis als guanyadors de la votació popular que s’iniciarà els propers dies a la web www.revistaadios.es
En aquesta 5a edició s’han presentat 46 candidatures de tot l’Estat. Les votacions es podran realitzar a partir del divendres 13 de juliol fins al 30 de setembre, a través de www.revistaadios.es, on es podrà comprovar la documentació literària i gràfica que cada candidat ha enviat per promoure el vot a la seva categoria corresponent.
Vilafranca opta al premi a la Millor historia documentada i ocorreguda al cementiri amb la història repleta de casualitats que va acabar unint els destins de la jove Matilde i de l’assagista i filòsof Eugeni d’Ors. També opten en aquesta categoria els cementiris d’Alcoi (Alacant) i de Castelló (País Valencià). També es guardona el millor cementiri, el millor monument, la millor activitat de portes obertes i finalment la millor iniciativa mediambiental.
Per votar cal introduir un correu electrònic i votar una sola vegada per un dels candidats de cada categoria. Els resultats de les votacions es poden anar veient en temps real a la mateixa pàgina.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: