Dimecres, 17 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Roger Junqueres va participar dissabte en un col·loqui organitzat per el Comitè Llibertat

El germà d’Oriol Junqueres va ser a Vilafranca per participar en un col·loqui que es va fer al centre de Vilafranca, aprofitant l’activitat del Vijazz.

Aprofitant la celebració del Vijazz, des del Comitè Llibertat Vilafranca van considerar que calia fer accions per mantenir l’atenció també en la situació que viuen els presos polítics i els exiliats. A banda de penjar cartells reclamant la seva llibertat, es va organitzar un col·loqui que es va fer tot just davant de la capella de Sant Joan i on va participar el germà d’Oriol Junqueres, Roger, que va demanar no fer declaracions a la premsa.
Des del Comitè Llibertat, Gemma Urgell, explicava que havien pensat que calia aprofitar un esdeveniment amb tant de públic com el Vijazz per tal de continuar fent visible el suport als presos, exiliats i les seves famílies.
En nom d’Omnium hi era el president d’Omnium a l’Alt Penedès, Jordi Parellada, que va explicar que tot i el canvi de govern que s’ha produït a l’estat espanyol, i que permet pensar que pot haver-hi una manera defirent d’enfocar la qüestió; cal ser conscients que l’acostament dels presos és un dret que tenen, i en cap cas una concessió.
L’acte va coincidir en el seu final amb l’actuació a la plaça de la Vila dels Músics per la Llibertat que des del 15 de novembre s’hi troben per recordar amb la seva música la situació dels presos i demanar també la seva posada en llibertat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: