Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La poesia i el tango s’han unit en una vetllada musical al Claustre de Sant Francesc

L’espectacle “Historias de cronopios y de tangos” es va fer aquest passat dissabte a les 9 del vespre es va fer el segon espectacle literari del cicle Paraules al Claustre.

El quartet format per Sandra Rehder, Gustavo Battaglia, Marcelo Mercadante i Raúl Cristián Aguirre van oferir un espectacle  que combinava textos d’autors consagrats com Julio Cortázar, Jorge Luis Borges i molts d’altres poetes desconeguts pel gran públic. Minuts abans de l’acte,  l’actor Raúl Cristián Aguirre i la cantant Sandra Rehder explicaven que l’objectiu de l’espectacle és fer difusió dels poetes llatinoamericans amb el fil conductor de Julio Cortázar.

El repertori musical de l’espectacle incloïa composicions pròpies i de clàssics, alguns d’ells instrumentals, obres de Carlos Gardel, Eladia Blázquez, o Astor Piazzola entre d’altres. L’espectacle inclou tangos, valsos, i “milongas”, un espai  pel folklore i el tango-cançó.

 

 

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: