Divendres, 30 de Juliol de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El cicle Paraules als Claustres continua amb el concert ‘Acte de fe’

El cicle Paraules als Claustres continua amb el concert ‘Acte de fe’

Es tracta d’un espectacle visual i sonor que fa una relectura de cançons tradicionals religioses passades per el sedàs del segle XXI.

Aquest dissabte 17 de juliol, a les 9 del vespre, el pati del Claustre de Sant Francesc es convertirà en el singular escenari per escoltar i veure el concert sonor i visual que amb el títol ‘Acte de fe’ presenten el artistes Carlos Martorell, Adrià Grandia i Marc Vilajuana amb la col·laboració especial de la il·lustradora Estel·la Juvanteny.

‘Acte de fe’ és una relectura de cançons tradicionals religioses passades pel sedàs del s.XXI, una recerca que actualitza aquests discursos espirituals, partint de la idea que avui dia ens enfrontem i relacionem amb la tecnologia i les icones mediàtiques amb la mateixa fe o escepticisme que s’ha fet amb la religió durant tota la història.

Aquesta relectura es planteja des de la idea que la cultura mai està dins una vitrina, intacta i immaculada, tenint en compte què és allò que ens uneix com a societat, i que, per tant, evoluciona amb els moviments del món què ens envolta.

El projecte el constitueixen quatre persones que venen de diverses generacions, però què comparteixen interessos sobre l’experimentació en totes les seves vessants, inclosa la tecnològica, el fet religiós i, sobretot, la música.

‘Acte de fe’ és un espectacle gratuït programat dins el cicle Paraules als Claustres. Per assistir-hi és imprescindible inscriure’s a enviant un correu electrònic a

L’aforament al claustre és limitat i les inscripcions s’admetran fins a esgotar-lo.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: