Divendres, 14 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La darrera tertúlia literària del cicle de la Terrassa de Vinseum s’ajorna per una altra data

Per motius familiars Sergi Vicente ha hagut de marxar fora de Catalunya per la qual cosa no podrà assistir, aquest dimecres, dia 25 de juliol, a la tertúlia a la terrassa de Vinseum.

El periodista barceloní havia de presentar el seu llibre “Xina fast forward” en que explica els canvis experimentats a la Xina durant els dotze anys que va ser corresponsal de TV3 en aquell país asiàtic. L’acte de dimecres, queda doncs suspès, a l’espera de poder acordar amb l’autor del llibre una nova data, tota vegada que la voluntat de les entitats organitzadores i del propi Sergi Vicente és poder fer la presentació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: