Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP denuncia que l’ajuntament hagi multat una persona per penjar llaços grocs a Vilafranca

La denuncia s’ha fet per incompliment de l’Ordenança de Civisme municipal i la CUP de Vilafranca ha anunciat que dona tot el seu suport a la persona multada i que portaran l’ordenança a revisió al ple

El regidor Marcel Martínez no veu al govern sociovergent compromès amb els valors emanats de l’ 1-O i troba “intolerable” que un partit que s’autoanomena independentista com el PDeCAT multi una persona per exercir la llibertat d’expressió a l’espai públic en favor dels presos polítics i exiliats.

Blanca Rivas, jurista i membre de la CUP, considera que la denuncia no té encaix en l’Ordenança i que per tant no és una decisió jurídica, sinó política.

Els cupaires critiquen que el govern primer acceptés “que s’imposés la bandera espanyola a l’ajuntament” i ara, “multen persones per exercir el dret a protesta”.

La CUP sempre ha denunciat que l’Ordenança de Civisme és repressiva, cosa que ara es confirma, diuen, i pensen portar-la a revisió en el ple municipal d’aquest juliol com ha anunciat Marcel Martínez.

La CUP també se suma a la campanya de denúncia engegada pel CDR de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: