Dijous, 20 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Demà acaba el cicle Com està el pati! a la Torras i Bages

El cicle, que la biblioteca vilafranquina ha proposat per primera vegada aquest juliol, porta música al seu pati.

Com està el pati! es va estrenar dijous passat amb la poeta Aina Torres i el saxofonista Roger Martínez que van dur el seu espectacle Versos, jazz i incendis. Torres hi recita poemes del seu llibre premiat Dos hiverns i un incendi i del seu poemari inèdit Baula en la nit, que es publicarà al setembre, acompanyada pel saxo.

Torres ho defineix com a simbiosi entre música i poesia i destaca que cada instrument dona un matís diferent als seus poemes.Martínez ens explicava que el saxo és un instrument melòdic que l’obliga a buscar altres camins.

Així d’intensa resulta aquesta simbiosi entre la poesia d’Aina Torres i el saxo de Roger Martínez…

Demà ja acaba aquest mini cicle Com està el pati! amb el músic penedesenc David Ràfols. La cita és a 2/4 de 8 del vespre a la Torras i Bages. La música a la fresca s’acompanya amb una degustació de vermut.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: