Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Culmina el procés del pressupost participatiu a Sant Sadurní d’Anoia

La millora del mobiliari de la cuina de l’escola La Pau ha estat el projecte més votat al procés del pressupost participatiu de Sant Sadurní.

Més de 900 persones han participat a la consulta ciutadana que ha decidit el destí d’una partida de 90.000 euros d’inversions.

El procés participatiu del pressupost municipal va culminar la setmana passada després d’un període de tres setmanes en què es va obrir una consulta ciutadana.

A la votació hi podien participar les persones empadronades a Sant Sadurní majors de 16 anys, els quals podien escollir un màxim de 3 projectes entre les 19 propostes finalistes, atorgant-los 3, 2 i 1 punt per odre de prioritat. La millora del mobiliari de la cuina de l’escola La Pau, amb 759 punts, ha estat el projecte més votat per la ciutadania. També s’inclouran en els 90.000 euros d’inversió l’arranjament de voreres, la renovació de mobiliari de l’escola La Pau, un parc de barres per a joves i un projecte per dissenyar jardins de forma participativa a l’espai públic.

Tot i que altres projectes van rebre major puntuació, com la millora de l’aparcament de l’Ateneu, la creació d’un parc públic inclusiu o una àrea de pícnic a Can Mas de la Riera, la limitació pressupostària del procés ha motivat que s’escullin d’altres projectes de menor pressupost, tal i com definien les bases.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: