Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

300 persones al 10è Sopar Solidari per la lluita contra el càncer

Un aperitiu amenitzat amb música als jardins de les caves Vallformosa de Vilobí donava, divendres, la benvinguda als 294 assistents al Sopar Solidari organitzat per la Fundació Vallformosa.

 

Queta Domènech que, en qualitat de presidenta de la Fundació Vallformosa, rebia els comensals se sentia satisfeta per l’alta assistència i perquè aquest serà el sopar que comptarà amb més aportacions a la fila zero.

Un 80% dels diners recaptats es destinaran a finançar el projecte “Teràpies Integratives” de l’Institut Català d’Oncologia, que estudiarà el poder curatiu de la meditació i la música per als pacients de càncer.

El president de l’ICO, Josep Maria Vilà, explicava als assistents a la gala que actualment tant el pronòstic com el tractament del càncer han millorat molt.

L’altre 20% de la recaptació anirà destinat a l’associació vilafranquina AMPERT.

Aquest 2018 és un any especial perquè el Sopar Solidari ha complert deu anys i la Fundació Vallformosa, l’anhel de Queta Domènech, ja suma 3 anys. Segons explicava, la passió és el motor de tots aquests projectes.

La popular dibuixant i ninoitaire Pilarín Bayés va ser la convidada d’honor del 10è Sopar Solidari i un dibuix seu realitzat “in situ” es va sortejar entre els participants.

El Sopar Solidari per la lluita contra el càncer va néixer com a homenatge a Martí Via, director d’operacions de Vallformosa que va morir ara farà deu anys després d’una llarga lluita contra aquesta malaltia. Precisament, la propera activitat de la Fundació Vallformosa és el 4t Premi Martí Via, que consisteix en una beca d’investigació oncològica.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: