Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un helicòpter del SEM aterra al costat de la via per atendre un passatger de l’R4

Pels volts de les 3 de la tarda, s’ha vist baixar un helicòpter del Servei d’Emergències Mèdiques fins a l’alçada de la via del tren molt a prop de l’estació de Renfe de Vilafranca del Penedès. El motiu era poder atendre un home que patia una crisi epilèptica, tot i que l’avís havia arribat en [...]

Pels volts de les 3 de la tarda, s’ha vist baixar un helicòpter del Servei d’Emergències Mèdiques fins a l’alçada de la via del tren molt a prop de l’estació de Renfe de Vilafranca del Penedès. El motiu era poder atendre un home que patia una crisi epilèptica, tot i que l’avís havia arribat en un primer moment com a possible infart. Finalment el passatger ha estat traslladat a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: