Dilluns, 10 de desembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
Joves Cristians lliura a Ampert prop de 5.000€ recollits a la campanya de l’ampolla

Joves Cristians lliura a Ampert prop de 5.000€ recollits a la campanya de l’ampolla

El passat dijous 7 de juny va celebrar-se a les parròquies de Vilafranca, l’entrega dels beneficis de l’edició del 2018 de la Campanya de l’Ampolla, que es va dur a terme el 13 de gener.

A l’acte van assistir-hi membres d’Ampert, entitat beneficiària de l’edició d’enguany, Joanjo González i mossèn Agustí Roig de les Parròquies de Vilafranca.
El total d’ampolles recollides van ser 62.255. El total de beneficis obtinguts en aquesta edició de la Campanya de l’Ampolla van ser 4.980€, que van ser entregats al president d’Ampert, Joan Ríos, per part de Joanjo González, responsable de Joves Cristians de Vilafranca.
Des de l’entitat es valora molt positivament la passada campanya i s’agraeix a totes les persones, entitats i col·laboradors que van fer-la possible.
D’aquesta edició cal destacar la important col·laboració amb l’Ajuntament de Vilafranca recollint tot tipus de vidre per a la participació en el concurs “El Contenidor d’or”, que finalment s’ha guanyat, i que suposarà també un premi dotat econòmicament que anirà en benefici del Centre d’Acollida Abraham, on Càritas Interparroquial de Vilafranca acull a persones sense llar.

Enquesta

El creixement de l'extrema dreta és degut sobretot a…

Programació

Ràdio Vilafranca

22:00
A les portes de Troia
Història divulgativa
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari

Penedès Televisió

22:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
22:30
El taller de l'artista
Jordi Mata, Bego Rodríguez, Èrica Gonzàlez - Tap Solidari
22:45
40 hectàrees
Introducció

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: