Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Intana clou la temporada d’espectacles de Cal Bolet i l’Auditori

El concert tenia lloc divendres a les Bodegues Pinord.

El pop atmosfèric, amb tocs de folk i americana, d’Intana tancava divendres a la nit la temporada d’espectacles de Cal Bolet i l’Auditori amb un concert que tenia lloc, de forma excepcional, a la sala de premses de Bodegues Pinord.

Intana té el seu origen en les cançons de Núria Moliner i ha estat la unió de la cantautora amb el trio Àrid, integrat per Guillem Callejón, Jordi Mestres i el vilafranquí Ricard Parera, el que ha fet créixer el projecte.

A Vilafranca, Intana presentava temes dels seu primer disc, que va sortir al mercat la tardor passada.

El concert també va permetre escoltar alguns dels temes que la banda està començant a rodar i que integraran el seu proper treball discogràfic. Intana està vivint un moment dolç i arribava a Vilafranca després de passar pel Primavera Sound.

Abans del concert, el públic va ser convidat a una copa de vi per gentilesa del celler amfitrió, que habitualment col·labora amb el Servei de Cultura de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: