Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Arriba una nova edició del H2OCI amb un nou sistema d’abonaments com a principal novetat

Entre el 25 de juny i el 20 de juliol es faran activitats lúdiques, esportives culturals, artístiques, formatives i accions solidaries a partir de les 17 h.

Amb l’arribada de la calor, s’acosta també el programa H2OCI Vilafranca. És una combinació d’activitats de lleure i bany a les piscines d’estiu. Són propostes adreçades al públic familiar i per a totes les franges d’edat entre les que destaquen tallers de manualitats, espectacles amb titelles, contes amb anglès, tallers esportius de submarinisme o de pàdel surf, entre moltes d’altres.

Enguany, l’accés a les piscines d’estiu, les tardes que hi hagi activitats programades, tindrà un preu promocional. L’accés puntual tindrà un cost de 3 euros per infant i un preu únic d’1 euro pels pares, mares o tutors acompanyants, independentment si hi van una o dues persones. La regidora d’Esports, Anna Doblas, explicava que en les darreres edicions es fa pagar per participar-hi perquè les activitats tenen un cost i perquè és una manera de donar valor al servei.

Aquest any, una de les principals novetats és la creació d’uns abonaments per accedir tots els dies a les activitats programades. L’abonament per a dos pares, mares o tutors i 1 infant costarà 30 euros, amb dos infants 45 i amb tres o més a 55 euros. Doblas animava aquells que venien més a optar per aquest sistema. Al seu torn, el cap del servei d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca, Jordi Gallego, destacava que hi ha tres divendres que l’hora de tancament de les piscines s’allargarà fins a les 11 de la nit.

Per a més informació i per consultar el calendari d’activitats es pot accedir al portal web www.complexaquatic.cat

 

 

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: