Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana es viurà una vetllada de poesia i tango al claustre de Sant Francesc

Dissabte, a les 9 del vespre, tindrà lloc el segon espectacle literari del cicle Paraules al Claustre.

Amb el títol, “Historias de cronopios y de tangos”, el quartet format per Sandra Rehder, Gustavo Battaglia, Marcelo Mercadante i Raúl Cristián Aguirre oferiran un espectacle que conté la conjunció de tango i poesia dissenyat per arribar al cor de l’oient.

La veu de Sandra Rehder, l’elegant dicció de Raúl Cristian Aguirre, el virtuosisme de la guitarra de Gustavo Battaglia i la magistral interpretació del bandoneó de Marcelo Mercadante  han seleccionat textos d’autors consagrats com Julio Cortázar, Jorge Luis Borges i molts d’altres poetes desconeguts pel gran públic.

El repertori musical de l’espectacle inclou composicions pròpies i de clàssics, alguns d’ells instrumentals, obres de Carlos Gardel, Eladia Blázquez, o Astor Piazzola entre d’altres. L’espectacle inclou tangos, valsos, i “milongas”, un espai  pel folklore i el tango-cançó.

El repertori literari inclou fragments de llibre Historia de cronopios y de famas de Julio Cortázar, així com poesia amorosa, eròtica, humorística i existencial de Jorge Luís Borges, Raúl Gustavo Aguirre, Sandra Rehder, o Raúl Cristián Aguirre entre d’altres.

L’espectacle és gratuït però l’aforament al claustre de Sant Francesc és limitat, per la qual cosa es demana màxima puntualitat.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: