Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unes 2.000 persones han participat a les 3a Caminada Solidària de la Fundació Vallformosa

Els beneficis d’aquesta acció es destinaran a Ampert.

Aquest passat diumenge la Fundació Vallformosa i el Centre Excursionista Penedès organitzen la 3a Caminada Solidària per la lluita contra el càncer. Aquesta és una caminada entre vinyes, amb sortida i arribada a Vilafranca del Penedès.  El seu president, Joan Ríos, estava molt agraït per la iniciativa. La presidenta de la Fundació Vallformosa també estava molt satisfeta amb la resposta de la gent.

Es tracta d’una caminada popular, familiar i divertida, envoltada de natura, vinyes i bon rotllo. Va començar i acabar a la Plaça Onze de Setembre de Vilafranca del Penedès, a prop de l’Hospital Comarcal. El circuit era de 12 quilòmetres entre vinyes, pensats per fer-los amb tota la família. Hi havia dos punts d’avituallament, el primer a l’ermita de Sant Valentí de Les Cabanyes i el segon a Vallformosa, a Vilobí del Penedès, on es va oferir un esmorzar gentilesa de “Casa Ametller”. Durant el recorregut hi va haver animació i música en directe.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: