Dissabte, 22 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alcalde presenta al veïnat del Molí d’en Rovira el pla del c/ Comerç i la futura planificació

Pere Regull va fer aquest dilluns al vespre una de les visites periòdiques als barris de Vilafranca.

En aquesta ocasió, acompanyat com sempre per regidors i tècnics municipals, Regull visitava el Molí d’en Rovira.

La reunió, que va comptar amb una alta participació per part del veïnat, va servir a l’alcalde per presentar el pla del carrer Comerç i la futura planificació del barri abans de comunicar el projecte als mitjans de comunicació.

Tot i que es tracta d’un projecte que està en una fase inicial, Regull va explicar que l’equip de govern vol engegar una regeneració urbana, econòmica i social del Molí d’en Rovira, incloent-hi nous usos, zones verdes i equipaments públics; a més de la previsió que s’hi puguin construir a llarg termini uns 800 habitatges. El punt de partida del projecte és, però, la nova urbanització del carrer Comerç, que alhora parteix de les façanes catalogades amb la voluntat de mantenir la seva idiosincràsia.

L’Ajuntament es farà càrrec de la urbanització del carrer Comerç, que començarà a executar-se així que finalitzin les obres del carrer Papiol. Segons l’alcalde, “en un parell d’anys, les fases Rafael Soler, Santa Digna, carrer Papiol i carrer Comerç, s’hauran enllestit, aconseguint una millora de la ciutat molt significativa.”

Des de l’associació de veïns del Molí d’en Rovira, la seva presidenta Susana Ruiz explicava poc abans que comencés la reunió que el barri necessita integrar-se pròpiament com a barri i connectar-se millor amb la resta de Vilafranca.

Durant la reunió també es van tractar temes relacionats amb el manteniment dels carrers, la il·luminació o l’incivisme, recorrents en aquest tipus de trobades entre el veïnat i els responsables municipals.

Efemèrides

22 de juny
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: