Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Shopping Night de Vilafranca ha tornat a lluir en una nit de divendres amb molt ambient

Vilafranca tornava a celebrar la Shopping Night aquest divendres passat amb la participació de 160 botigues del Centre Vila que oferien promocions i descomptes, amb les portes obertes fins a les 24h.

Ja durant la tarda als carrers del centre hi havia música en viu o activitats infantils. Activitats que es van ampliar amb tasts de vins i gastronomia, música i desfilades a partir de les vuit de la nit.

A la plaça de la Vila hi havia la passarel.la per les desfilades de moda.

Enguany també es van incrementar els espais de tast de begudes i  gastronomia, i fins i tot hi havia una barra dels administradors de la Festa Major.

Des de l’organització es fa una valoració positiva del resultat, sobretot perquè s’aconsegueix generar un ambient festiu.

Les botigues que hi participen aprofitaven per oferir descomptes al llarg de tot el dia i notaven l’animació i l’ambient que genera la Shopping Night.

En general totes les botigues pensen en fer alguna aportació especial per la shopping naight.

Enguany, i per segona ocasió, també hi havia el concurs de decoració dels carrers i tothom que participava a la Shopping Naigth podia votar el carrer que més li agradava, entrant en el sorteig d’un val per gastar en les botigues del Centre Vila. Enguany el tema de la decoració era la música i va guanyar la Plaça Constitució.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: