Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els administradors han presentat el marxandatge de la festa major 2018

El disseny de la majoria de productes és fruit del treball que han fet conjuntament l’empresa Giny Comunicació i la Fundació L’Espiga sota el lema ‘Tothom a punt’.

El quintet va presentar aquest dimarts a la tarda a la plaça de la Vila el marxandatge de la festa major 2018. El disseny de la majoria de productes és fruit del treball que han fet conjuntament l’empresa Giny Comunicació i la Fundació L’Espiga sota el lema ‘Tothom a punt’.
El disseny de les samarretes es basa en un seguit de personatges dibuixats per la gent de L’Espiga que Giny ha acabat de desenvolupar amb tocs festamajorencs, com explica el coordinador de projectes de Giny Raimon Gumà.

Hi ha samarretes de nadó, de nen i de nena. Per als adults, les samarretes de dona són amples i de tirants, n’hi ha en blanc i en negre, i els personatges tenen tot el protagonisme a la part central inferior de la peça. Les samarretes d’home, en canvi, tenen una butxaca vermella a la part superior esquerra, d’on surten els personatges. També hi ha el polo clàssic, blau marí i amb el brodat de la festa major en blanc.

Com a novetat, s’ha presentat un ventall de fusta amb una base de color groc i amb diferents elements relacionats amb la festa major estampats, i un barret de palla per ajudar a combatre la calor de finals d’agost. Altres novetats són xapes decoratives en diferents formats i una bossa del tipus ‘tote bag’ amb una il·lustració del drac com a protagonista.

A tot això s’uneix la resta de marxandatge, com els trons que elabora Mas Albornà, les polseres i el collaret del drac i l’àliga de Joieria Moner o les polseres de tela, en color verd o en color vermell. També hi ha la possibilitat d’adquirir les tasses amb els elements del seguici i les figures de goma. Els administradors han anunciat que aviat tindran una nova figura per comercialitzar.

Tots aquests productes es poden trobar a la parada que els administradors tindran a l’estand de les fires de maig i, a partir del cap de setmana vinent, cada dissabte davant de l’Ajuntament. Hi haurà també la possibilitat d’adquirir packs especials.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: