Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Cor Infantil Amics de la Unió i Gemma Humet han portat la Mediterrània a l’Auditori

“Els colors del mar” és un recorregut musical que combina cançons populars de la Mediterrània amb composicions originals d’Eduard Iniesta i Piti Español

El músic Eduard Iniesta explicava, minuts abans de l’espectacle, que l’origen va ser una suite de cançons de la mediterrània i que el projecte va anar creixent. Piti Español, a més, remarcava la diversitat pel que fa a les temàtiques i a les músiques. Veus – Cor Infantil Amics de la Unió està format per 60 veus blanques d’entre 12 i 18 anys i és considerat un dels cors de més nivell del nostre país. Ha participat en nombrosos festivals internacionals importants i ha estat múltiplement premiat. Les veus del cor es combinen amb la calidesa de la veu de l’artista Gemma Humet. El director, Josep Vila, explicava que de seguida van pensar en ella com a col·laboradora. Al seu torn, Gemma Humet, afegia que es tracta d’un espectacle molt necessari que fa pensar.

L’espectacle també comptava amb l’acompanyament musical d’Antonio Sánchez a les percussions ètniques, el Robert Armengol a les clàssiques, l’Eduard Arribas al contrabaix i la Laia Capdevila a la viola.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: