Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal de la Gent Gran de Vilafranca ha celebrat el seu tradicional concurs de poesia

Un any més, la Confraria de Sant Raimon del Casal de la Gent Gran de Vilafranca, al carrer Peguera, organitzava el passat 27 d’abril el concurs de poesia de Sant Jordi en llengua catalana i castellana

Un concurs que arriba a la seva 28ena edició, i que adrecen a casals de gent gran d’arreu per tal que els qui vulgui hi presentin els seus treballs. En aquesta edició s’han recollit 22 obres, 13 en català i 9 en castellà.
La vocal del Casal, Dolors González, comentava que com sempre es feia un acte de lliurament de premis en el qual els guanyadors llegien els seus poemes. González explicava que hi havia 12 guanyadors, en un concurs que va mantenint la participació tot i que cada cop sembla que hi ha menys gent gran que es dedica a la poesia.
En acabar les lectures de les obres guanyadores, com és també habitual, va actuar la coral del Casal que va posar el punt i final a la jornada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: