Diumenge, 25 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca sardanista tanca el cicle d’estiu amb la ballada de l’11 de setembre

La ballada, amb la vilafranquina cobla Catània, servia també per posar el punt final al cicle d’estiu que han estat fent els vespre al Parc del Tívoli.

La Rambla de Sant Francesc acollia un cop més una ballada organitzada per Vilafranca sardanista, en aquest cas amb motiu de la diada del 11 de setembre. Com explicava tot just abans de començar la presidenta de l’entitat, Dolors González, era també la darrera ballada del cicle d’estiu.

Tot i que la ballada estava anunciada en principi a la Plaça de la Vila, finalment es va fer a la Rambla en l’espai que habitualment acull el cicle de ballades d’hivern de Vilafranca Sardanista. Dolors González explicava també que estaven satisfets de com havia funcionat el cicle d’estiu amb bona participació i bones cobles. Pel que fa a aquesta darrera ballada, apuntava que en ser 11 de setembre a la tarda podia ser que força gent estès encara a Barcelona amb motiu de les concentracions de la diada, i que no arribessin a temps.

Amb la vilafranquina Cobla Catània, la sessió va acabar tenint un bon nombre de balladors que es van anar animant a omplir de rotllanes la Rambla de Sant Francesc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: