Dilluns, 26 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Busqueta presenta ‘Sobiranies. Una proposta contra el capitalisme’ a Vilafranca

Josep Manel Busqueta parlarà del seu llibre, ‘Sobiranies. Una proposta contra el capitalisme’, al Casal Popular de Vilafranca.

Aquest divendres a dos quarts de vuit del vespre, Josep Manel Busqueta farà una xerrada al Casal Popular de Vilafranca a partir del seu últim llibre publicat, ‘Sobiranies. Una proposta contra el capitalisme’.

Forner, economista i escriptor membre del Seminari d’Economia Crítica Taifa, Busqueta és un activista de referència dins de l’esquerra independentista. Busqueta va participar en tasques d’assessorament al govern veneçolà durant els darrers mesos del mandat d’Hugo Chávez, ha fet múltiples xerrades sobre economia crítica i ha escrit diversos llibres i articles en mitjans de comunicació.

Efemèrides

26 de febrer
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: