Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Febrer i març eixuguen l’augment d’atur que es va produir al gener a l’Alt Penedès

El nombre d’aturats a la comarca de l’Alt Penedès s’ha tornat a reduir aquest mes de març, tancant a dia 31 amb un total de 5.591 aturats, 113 persones menys que al mes anterior.

Aquesta reducció d’aturats junt amb la que es va produir també al mes de febrer han servit per eixugar l’increment que es va registrar al mes de gener i situen la taxa d’atur registral al conjunt de la comarca en l’11’4%.

A Vilafranca l’atur del març és de 2.366 persones, amb una reducció respecte al febrer de 18 aturats. A Sant Sadurní hi ha 519 aturats, 19 menys que el mes anterior, als Monjos hi ha una reducció de 10 persones, amb un total de 416 aturats al mes de març i a Gelida han baixat en 19 persones, i hi ha actualment 398 aturats.

Comparant les dades de manera interanual, és a dir comparant les d’aquest mes de març amb les del març de l’any passat, cal destacar que a l’Alt Penedès l’atur s’ha reduït en 477 persones, mentre que a Vilafranca la reducció ha estat de 246 persones en un any.

I respecte al conjunt de Catalunya el nombre d’aturats registrats a les oficines de Treball se situa el març en 411.461. En comparació amb el mes anterior l’atur ha disminuït en 6.720 persones, un descens lleugerament superior al registrat el 2017, quan la Setmana Santa va ser a l’abril.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: