Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Microvi tanca tres setmanes d’activitats al voltant dels petits cellers amb bona resposta

La mostra de petits cellers, acte central i origen del Microvi, tenia lloc dissabte durant tot el dia a L’Arboçar amb la participació d’un miler de persones.

El Microvi ha acabat aquest diumenge després de tres setmanes d’activitats al voltant dels vins que elaboren petits cellers arreu de Catalunya i, en aquesta ocasió, també a la regió mexicana de Querétaro.

La mostra de petits cellers, acte central i origen del Microvi, tenia lloc dissabte durant tot el dia a L’Arboçar amb la participació d’una quarantena de cellers que hi portaven unes 200 referències. Més d’un miler de persones hi van participar.

Un dels organitzadors del Microvi, Joan Olivella, de Vins de Foresta, destaca que el petit celler no és només el que fa poques ampolles, sinó que implica tota una visió vinculada a la terra d’on neix el raïm que després donarà com a fruit aquells vins.

La mostra té una filosofia particular que vol defugir la fira de vins tradicional. Amb un format de forfait, els visitants poden tastar vins durant tot el dia i conversar amb els elaboradors al respecte.

El mateix dissabte de la mostra, poc després d’obrir portes, l’alcalde d’Avinyonet del Penedès Oriol de la Cruz feia un balanç positiu de la quarta edició del Microvi, tot tenint en compte que encara quedava per endavant la recta final de l’esdeveniment.

La tempesta d’aquest diumenge al matí va fer que l’organització del Microvi decidís no muntar les paradetes de la WineFest, l’acte final, a Avinyó Nou. Però la resta d’actes s’ha pogut celebrar amb normalitat i bona resposta de públic. La quarta edició de l’esdeveniment ha consolidat definitivament el Microvi com a cita ineludible per als amants del vi i ha constatat la importància d’actes com el tast de sumolls o el de vins del Massís Garraf.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: