Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La suspensió del transport escolar, principal afectació per la nevada a l’Alt Penedès

A l’Alt Penedès, el Consell Comarcal, que és l’ens responsable del transport escolar, ho anunciava al seu compte a Twitter pocs minuts després de les sis de la tarda de dimarts.

Aquest dimarts al migdia es va avançar la recollida dels alumnes de la comarca que fan servir el transport escolar i a la tarda, tant el departament d’Ensenyament com Protecció Civil, van anunciar la suspensió del servei a tot Catalunya per aquest matí de dimecres, seguint l’acord del consell assessor del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya del Departament d’Interior de la Generalitat. A l’Alt Penedès, el Consell Comarcal, que és l’ens responsable del transport escolar, ho anunciava al seu compte a Twitter pocs minuts després de les sis de la tarda.

Aquesta ha estat la principal afectació de la nevada a la comarca. Les escoles han funcionat amb relativa normalitat, tot i que força menys afluència d’alumnat i, en alguns casos, de professorat, si havien de venir de fora de la ciutat. Els instituts de Vilafranca també han tingut molts menys alumnes a les aules.

A l’institut Milà i Fontanals, el director Pere Martí explicava que el daltabaix més important causat per la nevada va ser la recollida d’alumnes de dimarts al migdia, que es va fer de forma esglaonada.

Aquest matí de dimecres, només hi havia uns 130 alumnes al Milà quan, en una jornada normal, en serien més de 600.

A les aules han aprofitat per repassar temari. És el cas del grup de batxillerat que feia classe amb el professor de física i química Jordi Beneito.

L’assistència era superior a les classes dels alumnes més joves. Tot i així, per exemple, els dos grups de 1r d’ESO s’han ajuntat en una sola aula per veure els vídeos que van fer en una sortida recent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: