Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escriptora Clara Queraltó veurà publicada la seva primera obra el proper 14 de febrer

Clara Queraltó, va guanyar al mes de desembre passat el Premi Mercè Rodoreda de contes amb la seva obra “El que pensen els altres”.

L’escriptora penedesenca i professora de llengua i literatura, Clara Queraltó, va guanyar al mes de desembre passat el Premi Mercè Rodoreda de contes amb la seva obra “El que pensen els altres”. En el transcurs del programa L’Entrevista de Penedès TV Queraltó recordava que el dia de Santa Llúcia va rebre la trucada del veredicte, una trucada que la va omplir de felicitat però alhora d’una certa tristesa ja que qui l’havia de telefonar era Jordi Cuixart però al ser a la presó la trucada la va fer Marcel Mauri. Tot i així, el premi li va venir totalment per sorpresa.

El proper 14 de febrer veurà per fi publicat el seu primer llibre. Es farà una presentació conjunta amb els 3 premis que es donen aquella nit: el premi Carles Riba de poesia, el Sant Jordi de novel·la i el Mercè Rodoreda de contes. Tot i ja fer ser setmanes que l’obra està escrita, per Clara Queraltó, serà un moment molt important el dia que pugui agafar el volum amb les seves mans.

 

L’autora debutant parla al seu llibre d’escenaris quotidians amb sentiments com la por, la decepció, el dubte, la solitud o la culpa.

L’amistat entre dues nenes òrfenes que ha durat tota la vida, unes sabatetes de xarol que representen un preciós regal per una nena de cinc anys, l’àvia que pren consciència de la seva malaltia, el fill que ha hagut d’aprendre a viure amb una mare addicta o el policia antidisturbis que no suporta l’enfrontament físic són alguns dels punts de partida d’aquest intens recull de contes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: