Divendres, 16 d'Abril de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de Sant Sadurní aposta per la tecnologia LED

L’Ajuntament de Sant Sadurní aposta per la tecnologia LED

La inversió que farà l’Ajuntament de Sant Sadurní és de més de 20.000 euros i renova les lluminàries dels carrers que connecten el poble i l’estació de rodalies.

S’ha renovat les lluminàries de les vies que connecten l´estació de rodalies fins a la plaça de l´Era d´en Guineu, apostant per tecnologia LED, més eficient i sostenible amb el medi ambient. En total, un centenar de punts de llum que han suposat una inversió de més de 20.000 euros.
A més, la rendibilitat i impacte lumínic que ofereix sobre la via pública i les voreres és major i de més qualitat, un element que també redunda en la seguretat dels vianants, especialment d´aquells que es desplacen a peu fins a l´estació de tren durant les primeres hores del dia o al vespre, quan és fosc.

Efemèrides

16 d’Abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: