Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament agraeix la col·laboració de les escoles a la Fira del Gall

L’Ajuntament de Vilafranca fa un reconeixement als nens i nenes que van decorar la Rambla de Nostra Senyora amb els seus galls del Penedès.

Per la passada Fira del Gall de Vilafranca, uns 600 alumnes d’onze escoles de la vila van preparar murals al voltant de la figura del gall del Penedès. Els murals són els que se situen a la Rambla de Nostra Senyora i serveixen per anunciar l’arribada de la fira.

Aquest dimecres al matí, una representació dels alumnes de 1r i 2n de primària de les escoles participants ha assistit al saló de plens de l’Ajuntament de Vilafranca per a rebre un reconeixement i un petit obsequi per part de la regidora de Promoció Turística M. Dolors Rius i l’alcalde de Vilafranca Pere Regull.

Des de l’Ajuntament volen començar a treballar en un projecte que permeti als alumnes visitar les granges on es crien els galls del Penedès perquè coneguin millor el producte.

La regidora ha explicat que aquesta idea tot just s’ha començat a treballar però que se’n podrien veure els primers resultats el curs vinent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: